menu

Foetus Interruptus - Thaw (1988)

mijn stem
3,79 (14)
14 stemmen

Australiƫ
Rock
Label: Some Bizzare

  1. Don't Hide It Provide It (4:29)
  2. Asbestos (5:01)
  3. Fin (0:37)
  4. English Faggot (3:38)
  5. Hauss-On-Fah (5:56)
  6. Fratricide Pastorale (1:59)
  7. The Dipsomaniac Kiss (4:12)
  8. Barbedwire Tumbleweed (3:25)
  9. Chingada (3:16)
  10. A Prayer for My Death (7:01)
totale tijdsduur: 39:34
zoeken in:
avatar van doornappel
"Don't Hide It Provide It" vind ik tot op de dag van vandaag een van de sterkste openingsnummers die ik ken Het gehele album mag er zijn overigens! Foetus

avatar van dix
4,0
dix
Vol-sla-gen over de top, maar daarom des te fascinerender. De opener mag er zijn, lekker intimiderend, maar Thaw kent nog veel heftigere momenten. Chingada bijvoorbeeld, door een noodgedwongen tijdelijk huisgenoot van mij bestempeld als muziek voor en door gestoorden. We waren duidelijk geen vrienden, maar hij had natuurlijk geen ongelijk. Chingada is krankzinnige muziek waarin Nusrat Fateh Ali Khan en Speedy Gonzales elkaar ontmoeten in een draaikolk van noiserock. Het is al met al niet Jim Thirlwell's vrolijkste plaat, maar misschien wel zijn eerlijkste. Waar er op de voorgangers Hole véél en op Nail nog heel wat te lachen viel, is Thaw doordrenkt van agressie en paranoia.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:37 uur

geplaatst: vandaag om 09:37 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.