Willie Isz - Georgiavania (2009)

Label: Lex

10. Violet Heart Box
  11. Shine
  12. In the Red
avatar van thomzi50
Is al verschenen / gelekt? Hij is hier in elk geval binnengekomen.

avatar van Osiris Apis
Ja, hij is net uit. Ik ben wel benieuwd naar de beats van Jneiro Jarel icm Khujo.

avatar van Rhythm & Poetry
En wat vinden jullie er eigenlijk van? Ik heb er nu een luisterbeurt opzitten en heb gemengde gevoelens. Aan de ene kant zijn het de producties die ik prima vind klinken. Het zijn over het algemeen goed verzorgde electronische beats en het klinkt wel lekker fris. Aan de andere kant heb ik met de raps nog erg weinig. Nou heb ik sowieso nog geen hoge pet op van Khujo en daar is tot nu toe nog geen verandering ingekomen.

Maar ik denk dat ik dit album wat vaker moet beluisteren, misschien komt die totale klik dan toch nog wel.

avatar van thomzi50
Vind het niet heel veel bijzonders..

avatar van Osiris Apis
Het album heeft een origineel geluid. Maar het pakt mij ook nog niet echt. Het klinkt als een soort Outkast maar dan electronischer met gitaar samples. Op het album hoor je ook vaak een stemvervormer. De titeltrack blaast wel. En in de track The Grussle hoor je een Iers folk sample.

avatar van Rhythm & Poetry
Na nog twee luisterbeurten ben ik het niet beter gaan vinden en dat had ik eigenlijk wel verwacht. Ik geef het voorlopig een onvoldoende.

avatar van Gyzzz
Vond dit zelf wel aardig klinken op het eerste gehoor.

Rene1979
Ik vind Jneiro altijd wel een eigen stijl hebben die ik waardeer, Ik ben niet heel bekend met de MC behalve dan van Goodie mob,
Tot nu toe klinkt het best uniek zou wel is op een voldoende kunnen komen