Ministry - In Case You Didn't Feel Like Showing Up (1990)

Label: Sire

1. The Missing (3:35)
  2. Deity (3:39)
  3. So What (11:29)
  4. Burning Inside (6:23)
  5. Thieves (5:09)
  6. Stigmata (9:30)
avatar van ravenstein
Mijn eerste kennismaking met de muziek van Ministry.
Lekker heftige en rauwe live-cd.

avatar van notsub
Wat een CD! Er staat geen enkel zwak moment op deze live registratie. Hij duurt niet zo lang en je hebt nauwelijks tijd op adem te komen. Misschien alleen in de rustige stukken van So What, want verder ramt deze band hier de hersenen uit je pan. De combinatie van heavy gitaren en splijtende flipperkastritmes drammen maar door en eindigen in het hoogtepunt van de CD: Stigmata. hier gaat het helemaal los en vervloekt Jourgensen alles wat los en vast zit.

Jeezis, deze plaat hakt er goed in. Snap niet goed waarom me dat nooit eerder is opgevallen. Lekker rauw en onversneden. Dacht altijd dat Ministry een of ander vaag new wave bandje was.