Mogwai - 4 Satin (1997)

Label: Chemikal Underground

1. Guardians of Space * (3:34)
  2. Now You're Taken (6:58)
  3. Superheroes of Bmx (8:05)
  4. Stereodee (10:33)
Stereodee geeft me altijd het gevoel dat Mogwai nooit eindes weet te brouwen aan zijn nummers....

fastpulseboy
maar allemachtig, wat een fijn einde heeft dat nummer (al duurt dat de laatste 8 minuten ofzo hahaha)

avatar van Fred Zed
Dit is een rare collectors item...ben hem nog niet tegengekomen in de local shop.

Grappig, dit heb ik nooit geweten:

A US mispress of 4 Satin was released, where the wrong master tape was used. It features an alternative mix of "Stereodee", and otherwise-unavailable track "Guardians of Space".

Ik heb dus die misdruk, inclusief het niet zo bijzondere Guardians of Space. Vraag me af in hoeverre 'mijn' Stereodee anders klinkt dan de normale versie.

avatar van kobe bryant fan
Vermakelijke EP, de eerste twee tracks zijn erg goed maar Stereodee is een pak minder daarom geen 4* maar een 3,5*.

avatar van Metalhead99
Ik vind Stereodee juist lekker bizar. Het bevalt me wel. De andere twee tracks zijn lekker sfeervol.

Schnee
herman schreef:
Grappig, dit heb ik nooit geweten:

is dat nummer zo'n hidden track voor het eerste nummer?
Ik zal mijn ep eens checken, maar voor zover ik weet heb ik een normale...