Dan Black - UN (2009)

6. Yours (3:25)
  7. Pump My Pumps (3:32)
  8. Wonder (3:41)
  9. Cigarette Pack (4:14)
  10. Life Slash Dreams (3:44)
  11. I Love Life (3:08)
  12. Let Go (4:57)
  13. Symphonies (3:41)
  14. Poet (2:57)
  15. Karate Kid (4:27)
  16. Symphonies (3:38)
metronomy
Wat een man, alle 3 z'n singles kunnen hier op appreciatie rekenen.

Vooral z'n laatste (Symphonies) is toch wel heerlijk en met een knipoog naar Umbrella van Rihanna. Dit nummer heeft ook toch wel één van de mooiste clips van de laatste jaren. Symphonies zou wel eens een hitje kunnen worden.

avatar van Zwammer
Ben ook benieuwd. Symphonies is in ieder geval een heerlijk nummer en vorig jaar kon ik Yours ook erg waarderen.

avatar van o0.
o0.
wauw goed album zeg, symphony is ook geremixed met kid cudi
check

cigarette packs vooralsnog het mooiste nr voor mij

avatar van o0.
o0.
hoort iemand ook de overeenkomsten in stem met Richard Ashcroft?

avatar van Silky & Smooth
Dit begint toch wel nieuwe stroming te worden. Electronische popachtige muziek met een spacesfeer er omheen. Vind het wel wat op Mr Hudson lijken. Het album is niet heel indrukwekkend. Wist ook niet wat ik er echt van moest verwachten. Vind alle nummers eigenlijk wel goed, niet echt uitspringers (op Symphonies na dan!)
Zit te twijfelen tussen 2,5* en 3*. Ik doe maar 3* vanwege Symphonies en de remix met KiD CuDi

(Zie hem binnenkort contract tekenen bij G.O.O.D Music)

avatar van TonyT
Helemaal weg van Wonder .

avatar van Snowblood
TonyT schreef:
Helemaal weg van Wonder .

Ik ook, heb het leren kennen via Fifa 11 (en wel meer andere bands via die geweldige soundtrack).

De andere tracks op dit album luisteren heerlijk weg en zijn ideaal voor een romantisch avondje op de achtergrond. Of als je verliefd bent...

capslock-bericht verwijderd.