The Devil Wears Prada - With Roots Above and Branches Below (2009)

Label: Ferret

1. Sassafras (3:16)
  2. I Hate Buffering (3:05)
  3. Assistant to the Regional Manager (3:37)
  4. Dez Moines (4:04)
  5. Big Wiggly Style (4:13)
  6. Danger: Wildman (4:01)
  7. Ben Has a Kid (3:57)
  8. Wapakalypse (3:44)
  9. Gimme Half (4:22)
  10. Louder Than Thunder (2:37)
  11. Lord Xenu (3:26)
avatar van DroPDeaD_
Echt een beter cd dan hun eerste.Veel betere zang en screams zijn nog heftiger.:p

avatar van ConfuseMyCat
Leuk album, maar een beetje standaard.
Niets speciaals, gewoon 'ns leuk om te luisteren.
Goede vocals en screams, en erg originele combinatie tussen viool en gitaren.
Hoogtepunten zijn ' Louder Than Thunder ', ' Danger: Wildman ', ' Wapakalypse' en ' Gimme Half ' .

avatar van Humphrey
Ik ben al een poos op zoek naar deze plaat in de Nederlandse platenzaken! Persoonlijk een megaplaat! Heeft me volledig verrast en in positieve zin. Zeer fijne mix tussen Metalcore en Emo (Screamo). De samenwerking tussen de verschillende artiesten op de plaat is mijns inziens van hoog niveau en maken deze plaat een plezier om te luisteren (met ook een fijne afwisseling tussen scream/grunt en clean vocalen). Sterke en gevarieerde songs (voor metalcore, een genre wat al snel in herhaling kan vallen), met als uitschieters Assistent to the Regional Manager, Gimme Half en de ballad Louder than Thunder. Door de maffe, jeugdige titels moet je maar een beetje heen kunnen prikken. Persoonlijk vond ik ze hilarisch