The Czars - Goodbye (2004)

Label: Bella Union

1. Goodbye Intro (2:02)
  2. Goodbye (4:24)
  3. Paint the Moon (4:12)
  4. The Hymn (4:46)
  5. My Love (6:01)
  6. Little Pink House (5:12)
  7. I Am the Man (4:54)
  8. Trash (3:37)
  9. I Saw a Ship (3:27)
  10. Los (5:43)
  11. Bright Black Eyes (6:33)
  12. Pain (3:22)
beaster1256
fantastisch album van deze prachtige groep , vol melancholische ballads , prachtige meeslepende zanger , enfin iedereen die van melancholische ballads houdt , geef ze een kans

avatar van Shangri-la
Die hele tracklist klopt van geen kanten, die is van "sorry I made you cry".

beaster1256
ja , iemand heeft hier zitten foefelen !

avatar van Shangri-la
Ik heb al een wijziging opgestuurd.

Shangri-la schreef:
Ik heb al een wijziging opgestuurd.

dank je shangrila , toffe plaat hé ?

avatar van Shangri-la
Geweldig, net als al die andere platen van ze. Alleen moeten de anderen dat nog ontdekken.

beaster1256
zo is het , ik heb ze allemaal en vind ze schitterend , maar ja we lullen in de ruimte , spijtig maar het zijn parels voor de zwijnen

avatar van Shangri-la
Hebben we ze lekker voor onszelf moet je maar denken.

avatar van thebestfreaks
Er luisteren stiekem meer mensen naar hoor
Na die prachtige plaat van John Grant ben ik op zoek gegaan naar Czars-cd's. Onder andere deze gevonden, en ik sluit mij aan jullie wijze woorden. Erg mooi hoor !

avatar van midnight boom
Mooi album: Little Pink House is mijn favoriet. Heel jazzy en met een prachtige zangeres als gastrol. Ik vind een nummer of 3 heel goed maar meer dan dat gaat me snel tegenstaan. Soms is de muziek te emotioneel of te overdreven.

avatar van muziekobsessie
Gister kippevel bij little pink house in tivoli, wat een ongelofelijk goeie zanger is grant toch! Maar de hele plaat is super, snap niet dat ik dit niet eerder heb geprobeerd. heel mooi

avatar van likeahurricane
inderdaad mooi concert, probeer ook de andere CD's, die zijn nog veel mooier

Little Pink House Live in Utrecht

muziekobsessie schreef:

Count me in.

Als ik Grant's solo-album niet zou kennen was ik nooit bij deze band terechtgekomen.
Achteraf gezien weet ik zeker dat ik het toen al schitterend had gevonden maar een mens kan nu eenmaal niet alles tegelijk dus zul je geconfronteerd worden met juweeltjes die je jaren te laat ontdekt zoals nu het geval is.
Maar het bekende gezegd luidt 'Beter laat dan nooit' en zo is het maar net.

avatar van nikon42
Ik sluit me volledig aan bij bovenstaande bewering over iets te laat ontdekken ( ik ben nog veeeeeel later haha).

avatar van Gladius
en ik nog later, want ik kende een jaar geleden enkel The Queen of Denmark van Grant.
Er staat me nog wat moois te wachten. =)