Power-Pill - Pac-Man (1992)

Electronic
Label: ffrreedom

1. Original Edit (3:32)
  2. Ghost Mix (4:09)
  3. Choci's Hi-Score Mix (5:33)
  4. Mickey Finn's Yum Yum Mix (5:02)
  5. Original Full Version (4:05)
avatar van T.O.
Echt heel erg

Aphex Twin's antwoord op de sesamstraatrave die toen populair was in de hitlijsten van Groot-Brittannië

avatar van gemaster
Powerpill Pacman vind ik echt een zeer geinig nummertje. 'Eat them up, yum yum'.

avatar van John Doe
Er zit in het nummer ook precies een beat die vooral in '92 populair was in de rave, The Prodigy gebruikte in ''Experience'' ook zulk soort beats.

Hebben jullie de ''Super Mario Brothers Theme'' van Aphex Twin ook gehoord, dat zijn pas mooie melodieën ! Leuker nummer ook.

avatar van Yak
Yak
T.O. schreef:

Dat was ingezet door 'Charly' van The Prodigy.

avatar van Toon1
John Doe schreef:

Das een hoax, niet echt van Aphex Twin dus.

avatar van brooklyn
Tijden niet zo gelachen om een nummer. Echt briljant kan ik het uiteraard niet noemen, hoewel het wel lekker rave-rig doorkleunt