Circulatory System - Signal Morning (2009)

Label: Cloud

1. Woodpecker Greeting Worker Ant (3:22)
  2. Rocks and Stones (2:42)
  3. This Morning (We Remembered Everything) (2:43)
  4. Tiny Concerts (2:04)
  5. Electronic Diversion (0:47)
  6. Overjoyed (2:29)
  7. The Breathing Universe (1:09)
  8. News from the Heavenly Loom (0:23)
  9. The Spinning Continuous (5:36)
  10. I You We (1:31)
  11. Blasting Through (4:15)
  12. Solid Forms Dissolving (4:44)
  13. Gold Will Stay (3:37)
  14. The Frozen Lake / The Symmetry (2:38)
  15. Until Moon Medium Hears the Message (3:17)
  16. (Drifts) (2:04)
  17. Signal Morning (2:54)
Woutt
Hier is Pitchfork ( ) zeer lovend over..

Woutt
Na een eerste luisterbeurt kan ik ze niks anders dan gelijk geven. Hele leuke knutselplaat van dit onderdeel van de Elephant Six. Lekkere, drukke psych-pop songs met de nodige electronica.

Op What vindt dit plaatje ook gretig aftrek en iets dat het Elephant 6-stempel draagt heeft sowieso mijn interesse. Zal er een dezer dagen ook mijn tanden eens inzetten.

avatar van de_nis_
Gek dat sommige platen zo weinig respons krijgen, zoals deze, omdat het naar mijn mening een geweldige plaat is en ook door Pitchfork, wat door veel MuMe gebruikers wordt gelezen en ook veel waarde aan wordt gehecht al zullen veel mensen dat ontkennen, goed gewaardeerd wordt.