Louis Neefs - Louis Neefs (1966)

Belgiƫ

9. Das Zauberwort
  10. Een Gitaar in de Nacht
  11. Ein Schone Frau Lasst Man Nicht Weinen
  12. Jij
  13. Wat Zou de Wereld Zonder Liefde Zijn?
  14. Easy to Do
avatar van Patrick h.
Deze plaat op de rommelmarkt voor 50 cent gekocht. Ik had altijd het idee dat de liedjes van deze zanger het Vlaamse populaire lied sterk oversteeg. Dat was ook zeker het geval voor veel van zijn later werk. Van deze plaat kende ik geen nummer en dat was beter zo gebleven. Louis Neefs is een groot zangtalent, alleen spijtig dat dit talent op deze op geen enkel moment het niveau van platte schlagers overstijgt. Hij kreeg nochtans hulp van Rocco Granata en Bobbejaan Schoeppe. Mocht u het ook voor 50 cent zien liggen op een rommelmarkt: laten liggen!

avatar van Thuurke
Sixteen Tons staat in de geremixte versie op Blue Note Trip 6 van DJ Maestro, zo uit The Vaults of Blue Note Records.