Will C. - Evil in the Mirror (2009)

1 stem

Label: Brick

1. Frog Among Queens
  2. It Ain't the 80s
  3. Water Ice (With a Gaseous Center)
  4. Alternate Earth

12. Recurring Dream
  13. Losers
  14. Evil in the Mirror
avatar van MJ_DA_MAN
Wel een leuke en best aparte plaat. Will C. klinkt wat nerdig als MC, maar produceert daarentegen wel 75% van de plaat zelf dus dat is dan wel een pluspunt. Kan niet zo goed uitleggen hoe de producties klinken; af en toe wat op Del's beats van de laatste jaren maar toch anders. Wordt per nummer ook best vaak gevarieerd in beat. Maar het klinkt toch wel leuk bij vlagen, maar niet echt geweldig verder. Nummer met Esoteric, waardoor ik dit album ben gaan proberen, blijft helaas wel het beste. 3* voor een aantal leuke momenten en de originaliteit (bij vlagen).