Drive-By Truckers - Live from Austin, TX (2009)

Rock / Roots
Label: New West

1. Perfect Timing (3:14)
  2. Heathens (5:17)
  3. A Ghost to Most (4:49)
  4. The Righteous Path (4:32)
  5. I'm Sorry Huston (3:38)
  6. 3 Dimes Down (2:54)
  7. Puttin' People on the Moon (7:07)
  8. Space City (4:57)
  9. The Living Bubba (6:21)
  10. Zip City (5:16)
  11. 18 Wheels of Love (11:47)
  12. Let There Be Rock (5:27)
  13. Marry Me (5:52)
avatar van thelion
Een live album van de heren, ben benieuwd....... opwarmer voor hun verzamelalbum met niet eerder uitgebracht werk die in september uitkomt.

beaster1256
schitterende , lillende live plaat met nog op dvd het ganse live optreden , een hebbeding , rocken lik de beesten , prachtig !!!

avatar van snarf349
Goeie registratie! en met 'Zip City" (één van mijn favoriete DBT nummers).

avatar van jeroenheinz
Dvd + cd is besteld, ik tel de dagen af tot ze binnen zijn .

avatar van jeroenheinz
Eindelijk is ie vandaag binnen gekomen Heb hem nu opstaan en klinkt geweldig. Zoals vaker gezegd live nog beter dan op een studioplaat (hoe is het mogelijk...) Beoordeling volgt later, maar die zal wel hoog zijn .

'And all them politicians, they all lyin' sacks of -stilte-'

Gecensureerd.. Jammer..

miertens schreef:
'And all them politicians, they all lyin' sacks of -stilte-'

Gecensureerd.. Jammer..

Is me niet opgevallen, maar vind als het zo is nogal overdreven om te censureren. Verder een erg lekkere plaat. 4*