Dave Edmunds - From Small Things (2004)

Alternatieve titel: The Best Of

Label: Legacy

1. I Knew the Bride (When She Used to Rock and Roll) (2:59)
  2. I Hear You Knocking (2:47)
  3. Born to Be with You (3:30)
  4. Let It Be Me (2:45)
  5. Crawling from the Wreckage (2:54)
  6. Almost Saturday Night (2:11)
  7. Warmed Over Kisses (Left Over Love) (3:04)
  8. From Small Things (Big Things One Day Come) (3:31)
  9. Girls Talk [Live] (3:25)
  10. Information (3:54)
  11. Slipping Away (4:22)
  12. Something About You (3:03)
  13. Stay with Me Tonight (3:26)
  14. Ju Ju Man [Live] (3:18)
  15. Do You Wanna Dance (2:32)
  16. Run Rudolph Run (3:48)
avatar van nlkink
Op het eerste gezicht een leuk overzicht van Edmund's kunnen totdat je tot het besef komt dat de een aantal bekende nummers niet de originele versies zijn maar later opgenomen live-versies. Ondanks dat toch een zeer genietbare compilatie. De leukste extraatjes zijn tot het laatst bewaard in de vorm van een handjevol liedjes die alleen te vinden op film soundtracks (Stay With Me Tonight en Do You Wanna Dance). Voor mij persoonlijk is de echte kers op de taart Dave's kerstsingle Run Rudolph Run, uiteraard een Chuck Berry cover. Een fantastische versie die Chuck's origineel misschien wel overtreft. Alleen al hierom de aanschaf waard. Als er ooit een remaster verschijnt van het D.E. 7 album mag dit nummer er wat mij betreft als bonus track bij op (het nummer stamt uit die periode).