Black Meteoric Star - Black Meteoric Star (2009)

Electronic

4. Anthem (10:15)
  5. Dream Catcher (14:05)
  6. Dawn (18:33)
avatar van KampF
Een groeiplaat denk ik. Luc oder Gijss, meer woorden?

Gaaf dit, beetje spacey Electronic. Track 1 en 6 wijken daar ietsje vanaf, door iets meer minimalistisch uit de hoek te komen, voor mij dan ook gelijk een stuk minder. Zal het nog eens wat vaker luisteren, voor een goed oordeel.

avatar van KampF
Death Tunnel deed me heel erg denken aan de tv serie Knight Rider
Overigens is dit hele album op een arpeggiator gedaan?

De man achter dit album heeft nu een nieuw project: The Crystal Ark.

Wie dacht dat dit een goed album was, moet maar eens The Tanglible Presence of the Miraculous opzoeken: 14 minuten pompende furieuze tropische disco-acid op 135 bpm. De man deed inspiratie op in Brazilië en dat is wel te horen.

avatar van Arrie
Is dit eigenlijk vergelijkbaar met The Days of Mars? (ik ga hem sowieso opzoeken, daar niet van)

De sound is wel redelijk vergelijkbaar, maar dit is met beats.

World Eater is wel een goed nummer om even te checken op YouTube, dan heb je gelijk het goede idee.

avatar van GrafGantz
Arrie schreef:

Maar heb je hem ondertussen al opgezocht of wat?

avatar van Arrie
GrafGantz schreef:

Maar heb je hem ondertussen al opgezocht of wat?

Ik heb hem ooit opgezocht ja, maar uiteindelijk niet veel gedraaid. Moet ik weer eens doen!

Gavin Russom is nog steeds goed bezig trouwens, die heeft vorig jaar ook nog toffe dingen uitgebracht. Mantle of Stars vind ik bijvoorbeeld erg gaaf.