Dimitri from Paris - A Night at the Playboy Mansion (2000)

Frankrijk
Dance
Label: Labels

1. Bah Samba - Reach Inside (8:17)
  2. Mecca Headz - Star [Original Centrestage Mix] (4:20)
  3. Astrojazz - The Goove Ep [Vocal Mix] (5:07)
  4. Originals - Down to Love Town (Dim's Secret Re) (6:43)
  5. La Pregunta - Shangri (3:42)
  6. Stetsasonic - Talking All That Jazz [Torti's Old School Mix of Edits Dub] (6:06)
  7. Salome de Bahia - Outro Lugar (4:03)
  8. Atmosfear - Motivation [Dim's Dubwize Mix] (7:32)
  9. Cerrone - Give Me Love (4:19)
  10. Sunburst Band - I'll Be There for You [Joey Negro Vocal Mix] (5:00)
  11. Terry Hunter - Sweet Music (3:50)
  12. Pascal en Mr Day - The Place Is Rockin (3:56)
  13. Black Masses - Wonderful Person (6:34)
  14. Ashford & Simpson - Found a Cure (Dim's Blue Losange Re) (7:05)
super cd

FuckFace
Dit vind ik echt een wereldcd ! Met als ultieme favoriet The Originals met Down To Love Town.
4.5 ster!

avatar van T.O.
Outro Lugar

avatar van Madonna
Heerlijke CD!..."party on dude"...Luckey me, ik heb deze ooit op de gok uit een koopjesbak uitgepikt. Hoe verrassend goed."Cerrone - Give Me Love" is een toppertje en "Bah Samba - Reach Inside" is super van een opening. Ik zou best wel willen uitgenodigd worden op een feestje van meneer Hugh M. Hefner, ik bedoel aan de DJ zou het in iedergeval niet liggen!

-4-

Dit is zijn beste album tot nu toe..... lekker tempo...

Beter wordt het niet meer, want hij is er mee opgehouden.

opgehouden, dat wist ik niet.. weet je waarom

avatar van T.O.
herman schreef:
Beter wordt het niet meer, want hij is er mee opgehouden.

Het album uit 2003 is in ieder geval later uitgekomen dan deze

heel wat van zijn verzamels staan hier niet

ja herman ik weet het en heb het al eens geprobeerd maar ben daar heel slecht in en het is niet gelukt en ik wordt daar zo moe van als het niet lukt (kabouter lui) en ik ben al zo gefrustreerd daardoor en... maar ik begin er wel in te komen in de besprekingen; trouwens je zegt dat hij gestopt is hoe zit dat? Hij is een van mijn favorieten...

Lees dit bericht maar eens: http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/36425569

Dan ben je weer uptodate.

Bedankt nu weet ik in elk geval dat dj dimitri er mee stopt maar dat is toch echt wel een andere gast dan mijne dimi from paris. Dimitri from Paris geboren als Dimitris Yerasimos in Oktober 1963 is een franse producer en DJ met Griekse roots maar wel geboren in Turkije.

Hij is nog altijd goe bezig en ziet er ook heel anders uit. Hij heeft een nieuwe verzamel uit op BBE. Groeten.

avatar van John Doe
Hehe, bedankt voor het ophelderen daarvan, want ik was ook al gaan geloven dat Dimitri from Paris dezelfde was als onze Dimitri leuk interview trouwens wel

Oei, ik dacht ook dat het dezelfde was. Maar gelukkig is je favoriete Dimi nog steeds actief in de muziek, Jefle.

avatar van Antie
Ook 1 van mijn grote favorieten cd's uit mijn french-house en deep-house periode.

Mijn persoonlijk beste Juweeltje van Dimitri from Paris
In de tijd dat de "respect is burning" party's maandelijks nog in de Brusselse Fuse werden georganiseerd.
Mijn old time favorites zijn " Mecca Headz ", " Originals - Down to Love Town", "Stetsasonic - Talking All That Jazz".

"Salome de Bahia - Outro Lugar " kan me nu ni echt meer bekoren.
" Sunburst Band - I'll Be There for You" brengt me dan weer terug in
een funky mood.

En als laatste favoriet maar wel de allergrootste " Black masses - wonderfull person " waar ik zoveel herinneringen aan heb.

4,5 *

avatar van adderbak
en.... hij is terug!!!

maar bovenstaande CD gaat hij vast niet overtreffen, toch echt één van de beste uit die tijd. Stetsasonic met die baslijn, klassiek!

Heeeeeerlijke CD. Wat dat betreft blijft disco tijdloos Ben blij dat er DJ's zijn die deze stroming erin houden.

avatar van AriTupari
En wat gezegd van die overgang van Talking All that Jazz naar Salome? Kan het nog perfecter?