menu

Aya RL - Aya RL (1985)

mijn stem
4,17 (3)
3 stemmen

Polen
Rock
Label: Tonpress

  1. Księżycowy Krok (4:40)
  2. Nasza ściana (5:15)
  3. Czy to Oni (3:50)
  4. Unikaj Zdjęć (5:00)
  5. Nie Zostawię (3:55)
  6. Ulica Miasta (4:30)
  7. Polska (4:15)
  8. Wariant "C" (4:45)
  9. Pogo I (2:10)
  10. Pogo II (3:10)
totale tijdsduur: 41:30
zoeken in:
avatar van Gewoon Pim
4,0
Op de kop getikt in een klein Pools winkeltje in Warschau voor 10 Zloty, omgerekend 2,50 euro. Ik vind het altijd leuk om wat muziek uit "vreemde" landen mee te nemen, en voor deze prijs natuurlijk al helemaal!
Nu versta ik geen enkel woord van wat er wordt gezongen, maar muzikaal gezien bevalt het mij zeer. Ik houd wel van de psychedelische sfeer die het album over weet te brengen. Het voelt ook alsof er een boodschap achter de liedjes zit, al kan ik dit natuurlijk niet met zekerheid zeggen. Desalniettemin geeft het album wel zo'n emotie af. Maatschappijkritiek misschien? Ik zou de vertalingen moeten opzoeken, al wordt dat nog een hele klus, aangezien ik geen boekje met songteksten erbij heb.
Nu zal deze cd in Nederland niet te verkrijgen zijn, lijkt me, maar mocht iemand het op vakantie toevallig tegenkomen, neem het mee! Absoluut de moeite waard!

Gast
geplaatst: vandaag om 12:44 uur

geplaatst: vandaag om 12:44 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.