Goretex - The Art of Dying (2004)

Label: Psycho+Logical

1. The Art of Dying (4:22)
  2. Destined to Rep (3:16)
  3. 60:00 (4:10)

met Necro, Mr Hyde en Sabac Red

4. Ground Zero (1:06)
  5. Momentary Lapse of Reason (3:19)
  6. Celebrity Roast (2:17)
  7. Service for Taking Out the Torah (0:30)
  8. Born of Fire (3:21)
  9. Earth Rot (3:20)
  10. Shabbos (0:32)
  11. Blessed Are the Sick (3:18)

met Necro

12. The Last 100 Days of Sodom (3:17)
  13. Uncle H (1:21)
  14. The Virtual Goat (1:42)

met Ill Bill

15. Pigmartyr (2:13)

met Necro

16. 555 (0:39)
  17. Extreme Makeover (3:19)
  18. Crawlspace (0:34)
  19. Eulogy (4:16)

met Sexy Sadie

Melle K
vreemd dat deze een hoger gemiddelde heeft dan Whats Wrong With Bill, ook al zijn het maar 3 stemmen.

avatar van discipline
niet een heel bijzonder album maar op z'n tijd wel leuk ik had er meer van verwacht

Hypnotick
Goretex heeft een beetje dezelfde stijl en stem als Raekwon maar dan nog effe wat geavanceerder.

Rene1979
Hypnotick schreef:

Wel wat ver gezocht.

Wel een leuk album dit.

avatar van Sjoerd_
Ik had er nog nooit bij nagedacht, maar nu je het zegt....z'n stem lijkt wel een klein beetje op die van Raekwon.

Verder heb ik dit album trouwens nog nooit geluisterd, maar ik ga het wel binnenkort doen.

avatar van V.B.
Vermakelijk album, kan mn hoofd blijven bewegen op de beat van momentary lapse of reason ook al is de beat zoo simpel.

AirMaxJohnny
Dit is een album met zeer experimentele beats en een iets of wat rare cover....

Goretex vind ik de beste MC van die hele Psycho Logical clique al vind ik zijn solo album juist wat tegenvallen tegenover de andere solodebuten die in 2004 zijn gedropt (Ill Bill en Mr.Hyde hun debuut) en dit vooral vanwege de productie....
Dit neemt niet weg dat dit geen goed album is, want qua delivery, flow en lyrics is dit zeker een dope album....

avatar van Stapler
AirMaxJohnny schreef:
en een iets of wat rare cover....

Volgens mij keihard eastcoast representen net als Wu deed .

avatar van Elohim
ik vind de cover echt sick eigenlijk.
heb het album nog maar weinig beluisterd, alleen weet al wel dat ik het totaal niet eens ben met deze mensen hier.
experimentele beats? serieus? ach, iedereen zijn mening maar ik vind dit echt een sick geproduceerd album. ik verwacht dan ook niets minder van necro. Ook Goretex weet veel intelligente gory teksten te brengen met gruwelijk stemgebruik en lekkere flows.

zoals al gezegd ik heb em weinig geluisterd, toch had ik em constant op mn mp3 aangehad als ie neit stuk was =.=

avatar van Elohim
Ik zal misschien vreemd zijn, maar ik vind dit echt een heerlijk album! Verschrikkelijk dope beats, lyrics zijn dik in orde, Goretex zijn kracht in zijn stemgeluid verveelt niet snel en zijn flow is zeker ook heel vet.

avatar van MAS
MAS
Erg leuk album. Necro levert weer een paar dikke beats af en Goretex is een meer dan degelijke rapper.