Tyka Nelson - Royal Blue (1988)

Label: Cooltempo

1. No Promises (4:08)
  2. L.O.V.E. (5:19)
  3. Paris (3:56)
  4. Be Good to Me (5:08)
  5. Marc Anthony's Tune (4:44)
  6. Royal Blue (4:19)
  7. Try My Passion (4:26)
  8. My Friend (4:37)
  9. This Girl Is Gonna Fall in Love (4:05)
Als je broer Prince Roger Nelson heet (wij kennen hem voornamelijk onder zijn voornaam Prince) dan wil je toch ook wel eens aan de wereld laten zien dat jij ook leuk kunt zingen.
En zeker dat kan ze. Maar de composities zijn niet wereldschokkend, een beetje kleurloos zelfs. En als je dan zo'n beroemde (half-)broer hebt moet je wel met iets heel spectaculairs komen, je naam alleen is dan niet voldoende.

avatar van starbright boy
Ik dacht al waar ken ik die naam toch van, maar Marc Anthony's Tune was in die tijd een radiohit en ik heb de tweede helft van de jaren 80 bijna geheel radioluisterend doorgebracht, ik heb het nummer al een eeuwigheid niet meer gehoord, maar het zit nu alweer in mijn kop.

avatar van lennon
1,0
Niet dat ik hier heel lang rouwig om zal zijn, maar toch maar even benoemen. Ook zij is gaan hemelen

lennon schreef:

Het paarse volkje heeft het er maar druk mee. Eerst Cat zo jong en nu Tyka.

Heb het album net geluisterd, maar het blijft een matig ding.