TwinSisterMoon - The Hollow Mountain (2009)

Frankrijk
Folk
Label: Dull Knife

1. Druids (4:23)
  2. Sun Snaring (4:18)
  3. Errand (2:20)
  4. The Hollow Mountain (2:38)
  5. Walhalla (6:03)
  6. Bride of the Spirits (1:14)
  7. Unseen Seen (2:20)
  8. To the Green Pastures (Of the Land of the Dead) (8:07)
  9. Conjuring (7:46)
avatar van hawkins
Deze zou ik graag op willen eten.

Rats
Dat zou waarschijnlijk heel goed smaken.

avatar van hawkins
Hier komt binnenkort een heruitgave van op cd. Niet door Dull Knife, maar door Blackest Rainbow Recordings.

Sietse
Vandaag de reissue binnengekregen met een geweldig mooi vormgegeven boekje als hoes

avatar van hawkins
Toevallig ook op de digitale plaat gezet, Sietse...??

Ik heb de plaat al, maar voor die paar euro's ben ik wel te verleiden. Bovendien is track 9 een soort van extended version als ik discogs mag geloven.

Sietse
nog niet geript als je dat bedoelt.
En boekje ga ik niet scannen, mij te veel werk (zijn best veel pagina's).

boomkat
Ik hoor een Vashti Bunyan. Mooi hoor!

boomkat
Wauww, echt heel mooi. Sprookjes achtige folk-drone met super lieve vrouwelijke vocalen.

Het is een man.

Sietse
lol, idd TwinSisterMoon is een man

avatar van hawkins
Maar van dat lieve vocalen klopt wel

boomkat
Moet ie zich maar niet TwinSister noemen. Tsss En ach Vashti hield juist van die zuivere mannenstem. Dit is dus hoe een mannelijke Vashti zou klinken .

avatar van hawkins
Eigenlijk zijn die vocalen ook wel vrouwelijk, maar door een man gezongen dus.

avatar van Masimo
Een man? Bizar.

Aan de andere kant - de muziek is te mooi om 't alleen daar over te hebben.

Maar toch: een man? Mij deed 't ook aan Vashti denken. Hoewel, een ietwat depressievere dan.