Born of Osiris - A Higher Place (2009)

Label: Sumerian

1. Rebirth (1:26)
  2. Elimination (2:05)
  3. The Accountable (2:12)
  4. Now Arise (3:52)
  5. Live Like I'm Real (2:42)
  6. Starved (2:46)
  7. Exist (2:16)
  8. Put to Rest (3:11)
  9. A Descent (2:18)
  10. A Higher Place (2:51)
  11. An Ascent (3:21)
  12. Thrive (2:41)
  13. Faces of Death (2:27)
avatar van king_pin
De eerste luisterbeurt zit er bijna op en hoewel die wel gewoon vet klinkt heeft ie toch een stuk minder impact dan The New Reign.

Minder Beneath the Massacre achtige riffs en meer een eigen sound, wat aan de ene kant jammer is want dat was nou juist zo vet van deze band maar aan de andere kant weer goed want nu klinkt het album een stuk diverser.

Het is nog te vroeg om er een cijfer aan te geven maar hij zal The New Reign niet overtreffen denk ik.

En het wordt wel is tijd dat ze de oversteek naar Europa maken en hier gaan touren, wil ze wel is live zien

avatar van bennerd
Ik ben ook erg benieuwd eigenlijk, The New Reign overtreffen zal sowieso moeilijk worden.

avatar van bennerd
Nou, net de eerste luisterbeurt achter de rug, en ik weet ook nog niet echt wat erover te denken. Indruk heeft het in ieder geval wél al gemaakt! De band lijkt wat weg te zwemmen uit het straatje Beneath the Massacre - Veil of Maya - After the Burial en klinkt al veel minder klinisch dan de voorganger. Die gaat voor nog een paar rondjes.