Chicago - Chicago 19 (1988)

Label: Reprise

1. Heart in Peaces (5:03)
  2. I Don't Wanna Live Without Your Love (3:53)
  3. I Stand Up (4:05)
  4. We Can Last Forever (3:44)
  5. Come in from the Night (4:41)
  6. Look Away (4:02)
  7. What Kind of Man Would I Be? (4:21)
  8. Runaround (4:10)
  9. You're Not Alone (3:55)
  10. Victorious (6:03)
avatar van Pinsnider
Zojuist een bericht geschreven bij VII, waarbij ik had aangegeven dat er na V toch nog wel iets is uitgebracht dat de moeite waard blijkt. Maar verder is het natuurlijk glazuurbrekend-ruk wat de heren nadien op ons hebben losgelaten. met één heel grote uitzondering, en ik kan er niets aan doen: Look Away vind ik HEER!LIJK!!! Topnummer!! Niet doorvertellen!!!

Ook deze Chicago plaat is op zichzelf beschouwd een prima Aor album met een handvol sterke tracks. Look away and what kind of man would i be zijn prima songs alhoewel de band wel zich op dun ijs begeeft en hierna terug zou grijpen op de oudere sound, zonder veel succes overigens. 3,5 ster.