Karje is inderdaad een erg sterke opener. Leuke staaltikjes, lekker pruttelende bas en dan die geweldige sfeer! Ook
Freako klinkt zo heerlijk"staalachtig. Hier krijgen een wat meer vallend tikgeluid. Hierachter ontwikkeld zich een melodie enn horen we een fluit, maar die fluit had wel weg mogen blijven. Verder kraakt dit nummer steeds meer naarmate het einde. Dan vallen er ook nog scheurende beats in, maar helaas blijft dat maar beperkt tot een zeer klein aantal.
Amuu is maar een vervelend nummer. Soort van verkapt kermisnummer, bah. Ook
Kaega is een nummer dat ik niet wil graag horen. Meng playmobil en kerstmis en je weet wat voor een muziek je kan verwachten. Gelukkig zijn de waves nog wel mooi.
Gelukkig is
Mleekikulal weer een goedmaker. Wat we hier voorgeschoteld krijgen is een heel licht IDM / Glitch-nummer wat onttrokken is uit een klen moerasje.
Kivi begint erg, euh, lelijk. Vervormde xylofoongeluiden, ratelende houten voorwerpen en heel erg helder en hard in de mix gezet (top-nummer

Minuni hinkelt een beetje tussen bitcore en lichte (techno?) ambient.
R-Pauer is weer een veel mooier nummer, alhoewel de melodieën wel teveel gladheid bevatten en het nog steeds wat bitcore-geluidjes heeft.
Berta is een zalvig ambientnummer voor dromerige sprookjes. alhoewel, gelukkig komt de staalratel om de hoek kijken, om eventjes te plagen en te pruttelen. Jammer van de ambient.
Televiisor on Tuksis begint met erg snel achter elkaar herhalende gameboy-melodieën, met eroverheen gegaloppeerd ambientwaves en wat, euh, tsja, geluidjes van vogels en andere dingen..ofzo.
Trainas begint erg kil en dreigend met harde, op je afkomende geluiden, pijnlijk hoge flinsteringen, spannend opzwepende drums op de achtergrond en..en..godverdomme, waarom haalt hij nou het hoogtepunt uit deze climax.
Taschkje begint ook met een naar je toelopende beat, met op de achtergrond pruttelingen en natuurlijk ambientwaves, en natuurlijk de nodige hoeveelheid ruis. Verder gebeurd er erg weinig spannends in dit saaie ambientnummer. Het laatste nummer weet dit geheel niet over de voldoendestreep te trekken. Twee hoogtepuntjes,
Karje[/] en [i]Trainas. Zoals ik al zij, een onvoldoende, maar geen al te grote. Jammer, want het eerste nummer beloofde zoveel