Cantara - A Moment to Reconsider (2006)

1 stem

Label: The Electric Co

1. Shattered Glass (6:37)
  2. Algebra and Alchemy (6:01)
  3. Stars for Guidance (3:56)
  4. Hunter #4 (7:38)
  5. A Tenfold Loss to Triple Powers (5:34)
  6. Molten Minds (4:44)
  7. The Silent Clouds (5:23)
  8. The 500, the Remembered (4:57)
avatar van wizard
Deze cd heb ik gekocht omdat ik hem voor EUR 2 bij de MediaMarkt zag liggen, met een sticker op de hoes die aankondigde dat leden van Autumn op deze cd meespeelden.
Dus maar gekocht, en dat is me niet tegengevallen. Ik kan hier geen beschrijving geven van wat voor metal subgenre deze cd nou weer is, want daar heb ik geen verstand van, maar de muziek klinkt vrij technisch, de zang is gegrunt, met wat zachtere stukken tussendoor. De nummers zitten goed in elkaar, maar een nadeel is dat de productie niet heel fantastisch is, wat een beetje afbreuk doet aan het album.

Gezien de prijs die ik ervoor betaalde, is de prijs/kwaliteitsverhouding erg hoog, maar sowieso is dit wel een cd om mee te nemen als je hem ergens ziet liggen.