Fish - Sushi (1994)

Label: Dick Bros.

1. Fearless (6:49)
  2. Big Wedge (5:32)
  3. Boston Tea Party (4:13)
  4. Credo (7:28)
  5. Family Business (5:43)
  6. View from a Hill (3:01)
  7. He Knows You Know (2:43)
  8. She Chameleon (3:59)
  9. Kayleigh (4:12)
  10. White Russian (9:18)
  11. The Company (7:09)
  12. Just Good Friends (8:11)
  13. Jeepster (3:54)
  14. Hold Your Head Up (3:07)
  15. Lucky (5:03)
  16. Internal Exile (7:32)
  17. Cliché (7:03)
  18. Last Straw (7:39)
  19. Poets Moon (4:12)
  20. 5 Years (7:57)
avatar van Marty McFly
Opgenomen in Vredenburg tijdens de tour ter ondersteuning van het covers-album "Songs from the Mirror". Twee uur lang feest en 's mans beste live-album!

avatar van vigil
als aanvulling: opgenomen tijdens een speciaal fanclub concert.

avatar van Rickll
Dat was groot feest ja, dat herinner ik me nog wel.

avatar van Darkzone
Wat een laag gemiddelde voor een geweldig live-album! Wat een sfeer, wat een muziek. Met het oer-Hollandse 'Olé olé' aan het einde van The Company als absoluut hoogtepunt. Erg tof dat ze dat niet hebben weg-geëdit op de cd, én dat Fish én de band er prima op in spelen! Super spontaan. Waar zie je dit anders dan bij Fish?

avatar van Darkzone
Afgelopen week weer op repeat. Wel waardering aangepast omdat ik het jammer vind dat View From A Hill, He Knows en She Chameleon zo kort duren. Werden die verkort gespeeld, of zijn ze ingeknipt?

avatar van Aad Bannink
Darkzone schreef:

De nummers View From A Hill, He Knows en She Chameleon staan op dit album zoals ze daadwerkelijk gespeeld zijn op die avond. Ze zijn dus niet ingekort of iets dergelijks. In werkelijkheid was het als het ware één nummer, hij speelde ze als een medley. Een medley waarin hij deze drie nummers even aanraakte.

Nu ik dit schrijf komt er bij mij weer veel bovendrijven. Ik was erbij die avond en stond in de "arena" van Vredenburg. Deze avond staat met zekerheid in de top3 van alle concerten die ik heb mogen bezoeken. Wat een avond! Dit album heeft voor mij daarom een bijzondere betekenis.
Mooi om te lezen dat ook jij zijn muziek weet te waarderen!