Badun - Badun (2007)

9. No.44 (4:15)
  10. No.45 (3:56)
  11. EF10 (11:00)
tuktak
soms vraag ik me echt af hoe ik bij bepaalde platen kom, bij dit album zal het wel aan de album art hebben gelegen. ziet er geinig uit.

het album is muzikaal gezien ook verrassend en leuk. electronische idm jazz, een aparte, gedurfde, maar zeker geslaagde combinatie.

avatar van sq
sq
Mijn kennismaking met Badun was dat ik op een zondagochtend, op de 4e festivaldag van Roskilde 2007, en met een lichte kater vanwege teveel drinken zaterdag bij The Who, per ongeluk belandde bij een concert van deze mensen. Ik was er gewoon gaan zitten omdat het er zo rustig was. De combinatie van electronic jazz met Sitar vond ik moeilijk, maar rustgevend tegelijk. Twee jaar later dit CD-tje gekocht voor 50 Deense Kronen op Roskilde 2009.

Als ze er weer eens optreden ga ik het zeker weer bekijken.