Hitzone Gold (2009)

Label: EMI

1. Coldplay - Clocks (4:10)
  2. Anouk - Girl (3:31)
  3. Lady Gaga - Poker Face (3:56)
  4. Nelly Furtado - Say It Right (3:35)
  5. Rihanna - Pon de Replay (3:34)
  6. Shakira ft Wyclef Jean - Hips Don't Lie (3:38)
  7. Amy MacDonald - This Is the Life (3:04)
  8. Timbaland ft OneRepublic - Apologize (3:04)
  9. Di-Rect - She (4:02)
  10. Jody Bernal - Que Si, Que No (3:12)
  11. Kelis - Trick Me (3:26)
  12. Christina Aguilera - Genie in a Bottle (3:37)
  13. David Guetta - Love Is Gone (3:21)
  14. Sara Bareilles - Love Song (3:52)
  15. Katie Melua - Nine Million Bicycles (3:13)
  16. Frans Bauer - Heb Je Even voor Mij (3:17)
  17. Ilse DeLange - So Incredible (2:56)
  18. Marco Borsato - Rood (5:18)
  19. Gwen Stefani - Hollaback Girl (3:20)
  20. Katy Perry - I Kissed a Girl (2:59)
  21. Krezip - Sweet Goodbyes (3:10)
  22. Adele - Make You Feel My Love (3:31)
  23. Spice Girls - Spice Up Your Life (2:56)
  24. Simon Webbe - No Worries (3:29)
  25. Justin Timberlake - Cry Me a River (4:48)
  26. Alicia Keys - No One (4:05)
  27. Kane - Down on Me (4:08)
  28. Kate Ryan - Dsenchante (3:41)
  29. Gabriella Cilmi - Sweet About Me (3:22)
  30. Black Eyed Peas - Don't Phunk with My Heart (4:04)
  31. Backstreet Boys - I Want It That Way (3:35)
  32. Melanie C - I Turn to You (4:13)
  33. Maroon 5 - This Love (3:27)
  34. Sergio Mendes ft Black Eyed Peas - Mas Que Nada (3:32)
  35. Duffy - Mercy (3:40)
  36. Mika - Relax [Take It Easy] (3:41)
  37. Shaggy ft Ricardo "RikRok" Ducent - It Wasn't Me (3:47)
  38. De Jeugd Van Tegenwoordig - Watskeburt?! (3:29)
  39. Kelly Clarkson - Because of You (3:37)
  40. Britney Spears - Baby One More Time (3:30)
  41. Nelly ft Kelly Rowland - Dilemma (4:48)
  42. Westlife - Uptown Girl (3:05)
  43. Lasgo - Something (3:41)
  44. Leona Lewis - Bleeding Love (3:59)
  45. Twarres - Wer Bisto (3:43)
  46. 50 Cent - In da Club (3:44)
  47. Lene Marlin - Sitting Down Here (3:52)
  48. Shania Twain - That Don't Impress Me Much (4:26)
  49. P!nk - Get the Party Started (3:11)
  50. Guus Meeuwis - Geef Mij Je Angst (3:38)
avatar van musicfriek
Hmm, de titel doet vermoeden dat dit misschien wel het allerlaatste deel is van de serie?

(Kan me niet inhouden, maar: )

Dat zou best kunnen, ze hebben net Hitzone 50 uitgebracht. Maar goed, er komt heus wel iets voor in de plaats.

avatar van musicfriek
Zou je denken? Denk dat er weinig animo voor is, heb zelf het idee dat de markt voor verzamelaars behoorlijk verzadigd is nu iedereen internet heeft en zijn eigen verzamelaars kunnen samenstellen.

avatar van BoordAppel
Toch behoorlijk wat goede nummers op dit verzamelalbum. En weinig echt slechte nummers.

avatar van vigil
nee hoor, omdat deel 50 uit is, is dit een overzicht met precies 50 liedjes. Van elk deel is er 1 liedje afgehaald. Dus gewoon een best of van alle hitzone cd's.

Als er juist nog 1 verzamelaar met duizenden over de toonbank gaat zijn het de hitzone verzamel cd's wel.

BoordAppel schreef:

Ik zie ze amper. 2, 3 nummers die wel aardig zijn, maar de rest is doorspoelen voor mij...

avatar van vigil
Echt goede liedjes staan er niet op maar wel een aantal liedjes die mij niet irriteren en die ik zelfs in een goede bui zachtjes mee zal neuriën

avatar van MJ_DA_MAN
1,0
Prachtige verzamelaar van allerlei rotzooi, troep, poep en andere narigheid, opgevult met een paar leuke nummertjes en wat guilty pleasures. Hopelijk ook het einde van de serie; om het feest compleet te maken een volle ster.

Ik mis overigens wel de nieuwere nummers (lees: versgeperste kak)? Edit: ach, die hebben ze natuurlijk bewaard voor Hitzone 50.

avatar van vigil
de bijdrage van hitzone 50 is Krezip...

Hier staan precies de vijftien (ik heb ze geteld) meest beschamende nummers op die ik de laatste 12 jaar heb mogen aanhoren. Zouden er überhaupt nog mensen bestaan die Jody Bernal of Twarres nog voor hun plezier opzetten...?

timon
Een schijf met de meest kapotgedraaide nummers op radio en tv. Gelukkig geen "Krezip - I would stay" en "Marco Borsato - Dromen zijn bedrog", want dan zou die kotsemmer helemaal gevuld raken.

avatar van NewYorkCityLight
Ze hebben ook echt 'Heb Je Even Voor Mij' uit hitzone 26 gekozen. Wel leuk dat ze Désenchantée van 20 hebben gehaald. Ook leuk dat Lasgo erop staat .

LesaneCrooks
Jody Bernal

avatar van Paap_Floyd
kaztor schreef:
Ik ken ze.

timon schreef:

Toen Marco die betreffende hit had was het Hitzone concept onbestaand dus die kans dat hij hierop stond was sowieso niet zo groot

avatar van LucM
Deze hitzone-compilatie met hits uit de laatste 10 jaar kun je omschrijven als 'the best of the worst'. Alhoewel er weinig echt goede nummers staan met een eeuwigheidswaarde zoals tracks 1, 7, 15, 26, 29, 35 en 36. Het allerslechtste (zoals Crazy Frog, Lumidee etc.) hebben ze gelukkig niet opgenomen maar ze hadden dan beter ook Rihanna, Kane en 50 Cent weggelaten (toegegeven, dit zijn hun minst slechte nummers) en er staat nu nog teveel plastic pop op deze compilatie.