Infected Mushroom - Legend of the Black Shawarma (2009)

Israƫl

9. Franks
  10. Slowly
  11. The Legend of the Black Shawarma
avatar van Devoo
Hmm, hier wist ik nog niets van. Zal in de komende dagen zeker eens beluisterd worden door mij. Ik ben benieuwd!

je kan van me aannemen dat dat nogal de moeite waard is.
maar dat merk je vanzelf wel
gruwelijk plaatje

avatar van Pretbek
Snel, strak en goed klinkend. Ik was (wederom) niet zo bekend met deze artiesten. Gelukkig weet ik nu wel beter.

Kingsnake
Ik heb om en nabij 30 platen van deze lui, die ik niet vaak luister, ik houd wel van psychedelica maar niet van boem/boem/boem. Het is mij net allemaal te house. Het mag wel eens wat anders van mij.

Kadafi
Op eerste gehoor is dit een tegenvaller. Waar ik op Vicious Delicious (2007) nog goede, uitdagende tracks hoorde, is het hier helemaal op met de goede psytrance en andere "wicked songs" als Stretched en Bust A Move.

psytrance valt IF niet onder, noch goa. ze maken gewoon muziek, niet te plaatsen. iniedergeval petje af voor dit materiaal, met persoonlijk favoriet can't stop met dat pantera - cowboy's from hell achtig riffje

fastpulseboy
end of the road!
wat een fijne geluidjes!

Aapekop schreef:

Nu je het zegt man! Lijkt er inderdaad erg op. Wel zeer vet moet ik zeggen!

Kingsnake
Aapekop schreef:

Sorry, maar het is de enige Goa-trance die ik ken. Het werd me althans zo voorgeschoteld.
Heb anders geen idee wat Goa-trance dan wel moet zijn.

Kingsnake schreef:

Heb anders geen idee wat Goa-trance dan wel moet zijn.

Hun oudere werk is wél Goa-trance, ofja, eigenlijk gewoon Psytrance. Dan heb ik het over de oudste drie albums BP Empire, Classical Mushroom en The Gathering. Daarna is het wat experimentelere psytrance geworden met vocals hier en daar en nog meer metal/rock invloeden erin opgenomen. Sommige nummers zijn toch nog gewoon pure psytrance.

avatar van Devoo
Dit is gewoon een meesterlijk album. Zal zeker hoog eindigen in mijn jaarlijstje.

avatar van Moridin
Wat een briljant album...zeg

Kadafi
Ik was deze helemaal vergeten! Tijd om weer een keer te luisteren. Ben benieuwd. Misschien dat ik nu wel onder de indruk raak. Fantastische groep iig deze heren. Op elk van hun albums staan schitterrende nummers.

avatar van fabblwaps
Wat een CD, deze draait echt constant op m'n ipod en laat mijn subwoofer overuren draaien. Ik hou helemaal niet van electronische muziek, maar naar dit album luister ik toch graag omdat er bij hen gewoon veel meer variatie in een nummer zit en er nu en dan een beetje een rock stijltje vanuit gaat. Dit album krijgt voorlopig 4* van mij maar gaat vrijwel zeker binnenkort stijgen. Misschien gaat dit zelfs wel het eerste niet-hiphop album in m'n top 10 worden.

Favorieten zijn Sa'eed, Legend of the Black Shawarma en Project 100.

avatar van fabblwaps
Sinds mijn vorige bericht heb ik dit album bijna non-stop gedraaid en hij blijft goed. Vandaar bij deze een halve ster verhoging, ik geef geen 5* omdat Slowly me niet echt bevalt. Misschien kan ik dat nummer ooit beter waarderen en naar een 5 verhogen.

Volgens mij gaat deze wel in mijn top 10 belanden, moet ik er wel eerst even wat ruimte voor maken.

avatar van musicboy2602
Heerlijk en hilarisch!

avatar van -SprayIt-
Vaak beluisterd, nog geen beoordeling gegeven. Doet het goed op feestjes en in de auto. Vind het oude werk wat beter.