Volgende artiest uit de Peace Off stal. Meer Frans breakcore werk met andere woorden. Wat rustiger dan D'Kat, wat donkerder dan Electrmeca, maar verder wel (stilaan) bekend terrein.
De opener is (grappig genoeg, aangezien een intro) wel het beste stukje muziek op de EP. Eén simpel sampletje (
please adjust volume of front left speaker) stevig gecut en upgefuckt in ritmisch zeer leuke patronen. Topper, hoewel niet echt conventioneel

. "Racing Pigeon" is de eerste echte track, met stevige, donkere samples gecut en aaneengerateld zoals het goeie breakcore betaamd. Leuk intermezzotje halverwege en daarna weer verderbeuken. "Angry Rootsman" begint met een Bob Marley sample (denk ik), waarna een wat rustiger nummer van start gaat. Minder zwaar dan de voorgaande track, met veel luchtige en komische samples, die gezamelijk een heel leuke sound weten te vormen. "Cookie And Rex In" is een wat standaard breakcore trackje, niet slecht, maar ook niet echt denderend te noemen. Donker, maar niet echt drukkend genoeg.
"SFK048" open de B-kant, weer zo'n zeer leuke intro, dit keer wel zonder voice sample. "Turn Around" daarentegen heeft wel een stevige portie voice samples. Leuke track, geen meesterwerk, daarvoor is het ook wat te gewoontjes. "Zook Territory Zpanned" kicked terug wat beter, met wat meer klank- en ritmevariaties en een geinig melodietje. "Cik Pass" is een zeer kort (wel leuk) intermezzotje, en luidt "System Sucks" in, de afsluiter van de EP. Coole voice sample (en bewerking), in een ieder muzikaler geheel dan de intro van de EP. Leuke track.
Al bij al een goeie EP, net iets te weinig geniale track om echt hoge ogen te gooien, maar wel kwalitatief goeie en leuke breakcore. 4*