Night of the Guitar Live! (1989)

Label: I.R.S.

1. Pete Haycock - DR. Brown I Presume (5:15)
  2. Steve Hunter - The Idler (5:20)

met Pete Haycock

3. Pete Haycock - Lucienne (5:51)

met Steve Hunter

4. Randy California - Groove Thing (4:37)
  5. Randy California - Hey Joe (5:40)
  6. Robby Krieger - Love Me Two Times (7:04)

met Steve Hunter

7. Ted Turner en Andy Powell - The King Will Come (7:12)
  8. Leslie West - Theme from a Imaginary Western (5:16)
  9. Steve Howe - Sketches in THe Sun (3:09)
  10. Steve Howe - Wurm (4:08)

met Pete Haycock

11. Alvin Lee - No Limit (4:32)
  12. Alvin Lee - Ain't Nothin' Shakin' (5:31)
  13. All Artists - All Along the Watchtower (7:27)
avatar van Helicon
Dit album heeft voor grote waarde. Een vriend van mij had dit album per ongeluk geleend bij de bij bieb en door dit album, ben ik aan bands gekomen als Wishbone Ash, Ten Years After en Mountain.

Het is een weergave van een concert dat een negental gitaristen gaven in de Hammersmith Odeon in London aan het einde van een Britse tour. Het mooiste nummer is voor mij; Theme from an Imaginary western door Leslie West.
Wat hij opdraagt aan zijn dode vriend Felix Pappalardi (bassist van Mountain en producer van Cream)
Helaas heeft het nummer voor mij dezelfde lading gekregen als Leslie West zelf.
Ik heb nog nooit een gitaar zo door merg en been horen snijden zo Mooi!

Verder is het album niet meer verkrijgbaar. Dus als je het hebt niet weg doen. (zag'm al op Amazon staan voor $ 86)

avatar van Red Rooster
Helemaal mee eens: geweldig album. Wat vooral opvalt is het mooie gitaargeluid (van alle gitaristen). Bij mij ziet de hoes er wel wat anders uit als op de bitmap hier.

Gekregen via mijn pa, die had het er altijd over. Collega had ooit (toen bol.com enzo nog nooit bestond) 100 gulden voor die cd geboden. Bod geweigerd en terecht!