Walter Trout and the Free Radicals - Face the Music (2000)

Alternatieve titel: Live on Tour

Blues / Rock
Label: Provogue

1. Got a Broken Heart (7:22)
  2. Hard Time Blues (3:40)
  3. The Reason I'm Gone (10:18)
  4. Come Home (7:53)
  5. Marie's Mood (5:21)
  6. Too Much Biz (2:31)
  7. Obstacles in My Way (3:44)
  8. Tired of Sleeping Alone (7:30)
  9. On the Rise (6:13)
avatar van Rogyros
Dit is een prima album, een heerlijke live registratie van Walter Trout. Heerlijk. Voor de Bluesrock liefhebber. Als eerste introductie met Walter Trout kan het wat pittig zijn. Maar goed, dat zijn (vooral zijn latere) albums ook.

In mijn ogen een absolute grootheid in het Bluesrock genre, en hij is zo'n verdomd goeie gistarist. Niet te geloven!

avatar van viking1
Geweldig live album van deze gigant.
Waar zijn studio werk vaak als te glad en gelikt gevonden wordt(niet door mij).
Is dit ruig en rauw live is walter top.

Heb hem 2 keer live gezien in groningen(oosterpoort)
Wat een energie.

Deze cd rock als de neten wie nog aan de man twijfeld moet deze cd maar draaien.
Dit is blues/rock op en top.
De man is echt goed.

Sluit me volledig bij mijn voorgangers aan. De nummer twee wat live platen betreft. Ik vond de live plaat van Roy Buchanan uit 1978 nog een tikkeltje beter. 4,0

avatar van Rinus
Erg goede live plaat van Trout. Erg energiek en zonder poespas. Gewoon, zoals het hoort. Alleen is het album een beetje aan de korte kant.

avatar van Rainmachine
Dit is Walter Trout zoals ik hem graag hoor, lekker knallen en het vuur uit zijn gitaar spelen. Dat Walter een gevoelige jongen is en heel veel van zijn vrouw houdt is heel mooi maar ik vind zijn ballads vaak wat te zoetsappig bij het cheesy af, die skip ik dan ook meestal. Maar van zijn ruigere gitaarwerk kan ik geen genoeg krijgen. Dit album is net iets minder dan het Roskilde album maar meer dan prima om lekker van te genieten met een lekkere pint erbij en het volume op ik-stoor-de-buren volume.