Good Stuff House - Endless Bummer (2008)

Folk
Label: Root Strata

1. Untitled 1 (10:20)
  2. Untitled 2 (7:46)
  3. Untitled 3 (12:24)
  4. Untitled 4 (15:25)
avatar van UrbainAlpain
0,5
Ik heb al heel wat overbodige muziek tot mij genomen maar deze plaat slaat alles. Het is als een eindeloze wandeling door een fabriekspand dat al 150 jaar leegstaat en waar her en der een paar verouderde machines een krassende zucht slaken. Helemaal niet aan mij besteed.

avatar van The Scientist
Oh? Hun self-titled album wist mij zeer goed te bekoren, weer eens opzetten, en ook deze maar eens opzetten dus, ben erg benieuwd...

Kan me eigenlijk bijna niet voorstellen dat dit 0,5* waard is... al is het wel behoorlijk experimenteel als ze nog steeds doen wat ze hiervoor deden... Ken je andere dingen in deze richting? en zo ja, hoe verhoudt dit zich daartoe?

Sietse
Deze zal je niet tegenvallen Jelle, hij is niet zo goed als de eerste maar het blijft een erg mooi album waar ze toch duidelijk een eigen stijl blijven behouden.
Denk verder niet dat UrbainAlpain veel in deze richting kent want lijkt me niet dat hij het zo zou omschrijven als dat wel zo was...Maar misschien vergis ik me.

avatar van The Scientist
Ik heb hem nog geen 5 minuten opstaan, en als mijn gehoor mij niet bedriegt (en dat doet het niet vaak) ga ik deze inderdaad weer heel mooi vinden

Sietse