R. Kelly & Jay-Z - Unfinished Business (2004)

Label: Roc-a-Fella

1. The Return (3:52)
  2. Big Chips (4:43)
  3. We Got Em Goin' (4:00)
  4. She's Coming Home with Me (3:49)
  5. Feelin' You in Stereo (3:42)
  6. Stop (4:22)
  7. Mo' Money (4:08)
  8. Pretty Girls (3:34)
  9. Break Up (That's All We Do) (4:31)
  10. Don't Let Me Die (4:51)
  11. The Return [Remix] (2:58)
1,0
Alsof 'The Best of Both Worlds' niet genoeg was gooien R. Kelly en Jay-Z er nog een album tegenaan. Zouden ze dit keer iets meer hun best hebben gedaan?
Helaas, het niveau van dit album is ondermaats. Stonden er op 'The Best of Both Worlds' nog enkele nummers met fijne beats voor in een club, hier is dat niet het geval. Foei!

Music
Hoe komen ze daarbij..
even lekekr een album maken dammn FOEI!

bono
Oei aan de 3 stemmen te zien,moet dit niet zo'n deftig plaatje zijn *-)

Rodyvansambeek
Alleen "Big Chips" is nog wel aardig.. voor de rest bagger..

Rody van Sambeek

avatar van thomzi50
Een verschrikkelijk album. Ik geef het 1 ster. Onorigineel concept, en zo duidelijk inspiratieloos en dat ook nog slceht uitgevoerd. Brr.

A*V
evht een baggger plaat maar daar waren we het over eebs volgens mij. Alleen nummer 5 en 9 liggen nog wel een beetje in het gehoor maar de rest is echt ver onder de maat

avatar van J.M.
wat wil je met zulke artiesten

J.M. schreef:
wat wil je met zulke artiesten

een kwalitatief hoogstaand album wat ze allebij kunnen

avatar van MJ_DA_MAN
Hmja, ik kan begrijpen dat mensen dit slecht vinden, maar ikzelf vind het gek genoeg nog wel vermakelijk . Ik snap het zelf ook niet, maar dit album luistert toch wel lekker weg en brengt je ook meteen in een club-sfeertje. En dat gemiddelde is wel wat overdreven laag. Het verdient geen voldoende (natuurlijk), maar zó laag is wat overdreven imo. Een uiterst hoge 2,5* van mij.

avatar van Reijersen
MJ_DA_MAN schreef:

Gelukkig ben ik dan niet de enige En precies met dezelfde redenen.

avatar van Reijersen
Een tour-promo plaat. Werd vlak voor de Amerikaanse tour van R. Kelly en Jay-Z uitgebracht en dat wordt ook duidelijk in het eerste nummer. Erg simpel en goedkoop klinkend album.

1,5 ster.

avatar van daoneandonly