Vordul Mega - The Revolution of Yung Havoks (2004)

Label: Nature

12. Handle That (3:45)

met Vast Aire

13. Megallah (3:09)
avatar van hiphopmaster
Vordul Mega, de ene helft van Cannibal Ox, dropt hier zijn solo-debuut. Alhoewel hij wordt beschouwd als de mindere rapper van het stel, overtuigd zijn album toch meer dan die van Vast Aire (Look Mom....No Hands).
De productie ligt in handen van diverse producers (o.a. Blockhead, Omega, Belief) en de ondersteunende factoren zijn ook dik in orde met Jean Grae, Karneige & C-Rayz Walz.
Op Handle That komt broeder Vast Aire ook even helpen en dan blijkt dat deze combinatie toch garant staat voor heerlijke hiphop.
Ook Neva Again, Stay Up, Spitamatic en In The Hood zijn meer dan de moeite waard.

avatar van Osiris Apis
Toen deze plaat uitkwam heb ik hem een keer geluisterd. Maar ik vond het niet zoveel boeiends.
Misschien toch nog maar een keer proberen.

avatar van hiphopmaster
Heb je deze nou nog een keer geprobeerd? Het lijkt mij echt dat je deze wel waardeerd. Binnenkort komt hij met een nieuw album (Megagraphitti) en ik kijk daar erg naar uit.

avatar van Osiris Apis
Nee, nog niet. Maar ik heb wel paar weken terug een verzamelaar van Nature Sounds geluisterd, daar staan een paar nummers van dit album op.
'In the Hood' met Karniege vind ik een goed nummer.

avatar van Seedorf
Die beat van Neva Again is geniaal.

avatar van nega
heeft iemand dit album voor mij, pm me een link

Rene1979
Zojuist geluisterd... Heb zijn tweede origineel en deze was niet te vinden. Nu toch in engeland gevonden. Dit si weer een heerlijke cd van de man,!