Een jaar na zijn dieptepunt "Splash Mountain" slingert Akira alweer een solo CD op de markt.
De eerste 2 nummers kunnen eigenlijk meteen afgevoerd worden want Akira's zang verpest zoals gewoonlijk weer alles.
Zijn geschreeuw is ook op het titelnummer te horen maar omdat deze wel een lekkere groove bevat en de instrumenten de boventoon voeren kan er nog wel wat mee.
Datzelfde geldt ook vvor nummer 4 die er wel lekker op inhakt, is eigenlijk wel een lekker up-tempo song.
In "Pow" voert een sterk vervormde bas de boventoon, helaas Akira's geschreeuw ook.
Wel lekker slappend baswerk hierin.
Zoals verwacht komt er dan eindelijk eens een rustig nummer, een vrij cleane gitaarbegeleiding en de zang die met een normale stem erdoorheen praat.
In dezelfde sfeer begint "Looping", een vrij monotoon nummer waar eigenlijk wel wat meer in had gezeten .... desalnietemin mooie achtergrondmuziek.
"Tequila" hakt erin, een weinig opzienbarend nummer.
Maar "Living on My Soul" begint met een heel mooi herkenbaar intro en Akira heeft zowaar een echt mooi nummer geschreven !
Meer gepraat als zang maar dat is alleen maar een voordeel.
Ping Pong = slecht
Het afsluitende "Space Dancer" ontstijgt nog net niet de term achtergrondmuziek, wel vrije goede trouwens.
Hier valt wel het weinig subtiele drumwerk op, ik neem aan dat Akira die bespeelt.
Meer als een 2,5 kan ik het toch echt niet geven, ik denk dat ik de beste nummers van "Made in Hawaii", "Splash Mountain" en "Maca" maar op 1 CD zet .