Totalselfhatred - Totalselfhatred (2008)

Finland
Label: Ordo Decimus Peccatum

1. Enlightment (5:41)
  2. Ruoska (6:03)
  3. Sledge-Hammered Heart (6:35)
  4. Spirituelles Equilibrium (4:38)
  5. Mighty Black Dimensions (7:27)
  6. Carving (7:46)
  7. Total Self-Hatred (7:20)
avatar van Metalhead99
Opzich wel een aardige, maar een beetje saaie Black Metal plaat.

avatar van ProGNerD

Thanks, gaat vanmiddag op de luisterlijst; benieuwd...

avatar van Apollo
Bruut en intens zoals deze zanger tekeergaat, totale zelfhaat, mocht dat nog niet overduidelijk zijn. Wat mij betreft de grootste troef van het album. Gitaarwerk is ook verrassend divers voor een depressive black metal album. Ik beweeg mee met de populariteit van de nummers op Spotify: de eerste drie en het laatste nummer zijn het beste, de andere drie hebben wat minder sterke momenten in hun composities verpakt. Algeheel is dit helemaal mijn ding en ik had het niet op mijn radar, dus een goede tip waarvoor dank! @Kondoro0614

avatar van Kondoro0614
Apollo schreef:

Goed om te horen dat deze plaat je is bevallen, verbaasd me eigenlijk best je hem nog niet kende! Ik ben het overigens helemaal met je eens man, de eerste drie en de laatste track zijn de besten, ik neig zelf naar nummer 1 én 3 als mijn favoriet, maar vind track 2 en 7 dus ook heel goed. De zanger pakte me eigenlijk direct, je hoort de pijn in zijn stem en dat raakte me direct.

avatar van Juul1998B
Heel intens man. De naam van de band omschrijft de muziek wel goed. Je voelt meteen de zelfhaat van deze meneer door de manier van zingen. Erg meeslepend ook, dit zal geen plaat zijn die ik iedere dag zomaar aanslinger ofzo, maar wel eentje die me bij blijft. Dank voor het delen Kondoro0614

avatar van ProGNerD
Dank voor de tip Kondoro0614: gaat in de collectie, had ik niet willen missen...