Macho Vs. Smoke (2009)

Spanje / Polen
Dance
Label: SmokeSkull

1. NoiseMastah - La Vie Est Brutal (3:29)
  2. NoiseMastah - La Vie Est Brutal [DJ Basler Remix] (3:13)
  3. DJ FaceBreaker Feat. MC Vinyl Killer - I'm the Angry Man (3:30)
  4. DJ FaceBreaker Feat. MC Vinyl Killer - I'm the Angry Man [Imil Remix] (4:48)
  5. TommY RuleZ - Violent Outburst (4:15)
  6. TommY RuleZ - Violent Outburst [CokeMafia & RudeCat Remix] (3:17)
  7. Loffciamcore - Blue Shit (4:01)
  8. Loffciamcore - Blue Shit [Russian Roulette Remix] (4:35)
avatar van Demoniac
Allemaal onbekende namen voor mij, maar wat een geweldige plaat. Stuk voor stuk rauwe, ruige, beukende tracks. Ook de remixen zijn dik in orde.

avatar van Hellblazer
Ook voor mij niets bekends. Inderdaad allemaal ruig geknal.
La Vie Est Brutal begint ook al meteen na een sampletje te knallen met flinke kicks. Erg lekker tempo ook.
Remix is nog toffer en begint met zeer toffe donkere distorted kraakjes en piepjes. Hard geknal weer, maar misschien een beetje eentonig. Toch een goed nummer.
I'm The Angry Man heeft een tof sampletje en met de subwoofer goed open Breakt je Face bijna echt . Leuk melodietje er later bij, maar geen standaard melodietje, maar gewoon een kort deuntje die niet verveelt.
Remix is iets minder misschien, maar ook dit is een ruige knaller met toffe geluidjes erbij.
Violent Outburst is ook een redelijk nummertje met een prima melodietje, maar de remix is beter. Nog ruiger en melodietje is leuk bewerkt.
Blue Shit heeft een sample van I'm Blue van Eifel ?? (weet getal even niet) die je vaag hoort door de kicks. Ook erg ruig weer. De remix heeft veel bliepjes en kraakjes en is absoluut niet geschikt voor de gemiddelde standaard hardcoreliefhebber, aangezien dit wel heel hard gaat.

Kei en kaihard plaat die ik ook niet altijd even goed vind omdat ik niet altijd in de stemming ben voor zulke harde nummers, maar als ik dat wel ben is een zeer goede plaat.
Twijfel nog tussen 4 en 4.5*, maar ik denk dat ik het voorlopig op 4 dikke sterren hou.