Guy Forsyth - Steak (2000)

Alternatieve titel: Rockin' American Blues from Guy Forsyth

Blues / Rock
Label: Antone's

1. Mona (4:28)
  2. Mad (4:01)
  3. Louisiana Blues (6:01)
  4. Good Time Man (7:02)
  5. Lovin' Dangerously (3:17)
  6. Tricks of the Trade (4:41)
  7. Makin' Money (3:01)
  8. My Love Will Never Die (4:04)
  9. Thibodaux Furlough (4:51)
  10. Cadillac (3:29)
  11. You're Still Here (4:49)
  12. Adam's Rib (4:58)
  13. Poor Boy (3:39)
avatar van Koos R.
Vrolijk. Boos. Kracht. Sterk. Vlot. Uitbuiting. Steak is waarschijnlijk Guy Forsyth zijn beste album. Dit is moderne blues optima forma. Een goede mix tussen eigen nummers en covers in een fris jasje. Nummers die bijna naadloos in elkaar overlopen en allemaal een emotie lijken weer te geven. Als zanger is Guy in topvorm. Zijn slidegitaarwerk is zeer goed. Zijn mondharmonica dondert uit de speakers. Voor je het weet ben je als luisteraar over de helft van het album, jezelf afvragend wat je nog meer gaat overkomen.