Edo. G - The Truth Hurts (2000)

Label: Nu Gruv Alliance

1. Sayin' Somethin' (3:52)
  2. Just Because (4:44)

met Free

3. On Dogz (4:23)
  4. Bitch Up Off Me (5:01)

met Blac Coffey

5. What U Know (3:44)

met Nottz

6. Too Much to Live Fo' (4:32)
  7. Understand (4:26)
  8. Extreme (4:29)

met Deric Quest

9. Nothing Ventured (4:17)

met Black Thought

10. Don't Talk About It (3:28)
  11. Situations (4:27)

met Pete Rock

12. Work for It (4:29)

met Bald Head Slick

13. Big Business (4:11)

met Tajai en Casual

14. Last Word (5:10)
avatar van waxs
Ik vond het helaas niet echt een hele indrukwekkende plaat. Paar uitschieters maar ook een paar ongelovelijke missers. Zonde.

Social_Mask
Sayin' Somethin' is werkelijk 1 van de beste nummers die ik ooit heb gehoord! Primo, you've done it again.. Prima rapper ook die Ed O.G. Ben wel benieuwd naar zijn werk.

avatar van Rhythm & Poetry
Ja, deze staat ook nog hoog op mijn verlanglijstje. Vind Ed O.G. een uitstekend rapper. Staan een aantal leuke gastartiesten op (Pete, Casual, Black Thought, Tajai).

avatar van Rhythm & Poetry
Inmiddels een aantal malen beluisterd. Kan me bij waxs zijn mening aansluiten. Wil er nog aan toevoegen dat ik Ed O.G. een mooie flow vind hebben, waardoor de mindere nummers toch deels goed gemaakt worden. Plus het feit dat ik het merendeel wel erg goed weet te waarderen.

Rene1979
Ik vind Edo G. een prima rapper ook de beats zijn meer dan in orde..
Top album.! Alleen waarom staat hier ED O.G. iv Edo G.? zoals op de cover

Rene1979