The Platinum Series (2008)

1 stem

Electronic
Label: Metalheadz

1. Noisia - Strange Owl Experiment (6:49)
  2. Break - Combination Style (4:15)
  3. Seba - Wild One (5:44)

met Robert Manos

4. D Kay & Lee - Extazzy (4:59)
  5. Total Science - Fantazia (4:42)
  6. D Kay & Lee - Wax'd [D Kay Remix] (4:54)
  7. Friction & K Tee - Shogun Nightmare (4:13)
  8. Commix - Talk to Frank [Break Remix] (4:47)
  9. Alix Perez & Sabre - Everglade (5:36)
  10. Rufige Kru - Monkey Boy [Original Sin Remix] (4:54)
  11. Total Science - Overdraft (4:50)
  12. Break - Headz Up (4:51)
  13. D Kay & Lee - December (5:52)
  14. Seba & Krazy - Imperial Moment (6:21)
  15. Rufige Kru - Monkey Boy [Doc Scott Remix] (6:39)
tuktak
in het rijtje van de befaamde jungle/dnb platinum breakz serie van goldie, is dit die van 2008. stomme hierin is dat de tracks allemaal uitfaden op het eind, want waar slaat dat nou weer op. haal er dan een track af denk ik dan, want het zijn echt geen 15 metalheadzknallers.
echter staan er wel een paar echt knallers op, waaronder die van ons eigen noisia. jammer aan metalheadz is dat ze hun rauwe diepe achtergrond wel ietwat verloochenen met wat kauwgomballentracks.

avatar van T.O.
Zeg dat wel, tracks 4 t/m 7 zijn ronduit slecht. Die van Noisia is inderdaad één van de beste, samen met dingetjes van Alix Perez en Break. Rest is gemiddeld.