Petra - Goud van Hier (2009)

1 stem

België
Label: ARS

1. Laat Je Gaan (3:30)
  2. Ça Va (3:03)
  3. Jij Daar! (3:12)
  4. Speel Niet met Vuur (3:07)
  5. Verliefd Zijn Is... (3:19)
  6. Jij Bent Zo Mooi (2:54)
  7. Mooi Is het Leven (3:04)
  8. Het Looze Visschertje (3:08)
  9. Niets voor Niets (3:10)
  10. Ik Leef voor Jou (3:43)
  11. Ik Hou van Jou (3:54)
  12. In een Klein Stationnetje (2:48)
avatar van friday the 13 th
Het is moeilijk om een goede verzamelaar samen te stellen. Petra heeft er ook meerdere uitgebacht, dus ze willen wat variatie in bouwen. De liedjes van Petra zijn leuk, maar alles is begonnen met de single "Laat je gaan" onder de naam Petra & Co. Deze en haar grootste hit "Ik Leef Voor Jou" konden gewoon niet ontbreken op deze verzamelaar.

Ik vind het wel jammer dat "vrij" en "k'beloof jou" er niet opstaan. Dat waren toch ook grote hits van Petra! Voor de rest staan er nog wel leuke liedjes op zoals haar kinderliedjes "'Het Looze Vissertje" en "In een klein stationnetje". Toch heb ik het gevoel dat dit beter kon samengesteld worden.