menu

Tokyo Blade - Midnight Rendezvous (1984)

mijn stem
3,70 (5)
5 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Metal
Label: Powerstation

  1. Midnight Rendezvous (3:22)
  2. Mean Streak (4:44)
  3. If Heaven Is Hell (6:00)
  4. Highway Passion (4:24)
  5. Death on Main Street * (3:35)
toon 1 bonustrack
totale tijdsduur: 18:30 (22:05)
zoeken in:
avatar van Kronos
4,0
Net niet zo goed als wat nog zou volgen, maar toch al enkele sterke nummers. Energieke uptempo muziek in de NWoBHM-stijl. Alan Marsh zingt behoorlijk maar heeft niet zo'n karakteristiek stemgeluid als Vic Wright die later op oa. Night of the Blade en Madame Guillotine instaat voor de zangpartijen.

avatar van Sir Spamalot
4,0
Dergelijke releases herinneren me aan de kracht van EP's: pats, boem, patat en gedaan. Op de originele Powerstation versie gaat het om 18 minuten kort en krachtig, de Roadrunner versie (RR 125514) welke ik afgelopen weekend te pakken heb gekregen voor een miezerige 5 eurokes bevat nog een extra track, nummer 5 Death On Main Street, zo klokken we af op een kleine 22 minuten. Het blijft heerlijke NWOBHM muziek in het straatje van Iron Maiden en consoorten met als lekkerste brok If Heaven is Hell. Ik ben heel blij om deze EP in mijn bezit te hebben. Jammer dat deze groep destijds de grote doorbraak niet heeft gemaakt, ook al door mismanagement van het grootste kaliber.

avatar van Sir Spamalot
4,0
Even doorverwijzen naar deze EP van Genghis Khan: klik en beleef.

avatar van Lau1986
3,5
Heerlijke ep van Tokyo Blade. Inderdaad kort maar krachtige. Een 4tal goede nummers en het is genieten geblazen.

avatar van Lau1986
3,5
Het blijft een vermakelijke EP.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:55 uur

geplaatst: vandaag om 19:55 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.