L.A. Symphony - Composition No. 1 (1999)

Label: Eartube Empire

15. Hype Verse
  16. Look @ Me Dancing
  17. Mr. What D. Heck
RedLightCityBoy
De L.A. Symphony heb ik leren kennen door het spel Tony Hawk's Underground wat ik vroeger erg vaak speelde. Laatst zocht ik op welke nummers er ook al weer in die game zaten en een waslijst aan sterke underground hip-hop nummers kwamen weer naar boven. Daardoor ben ik dus beland bij dit album en als snel merkte ik dat dit gewoon een enorm vermakkelijk en goed album is. De beats zijn grotendeels sterk. Over het algemeen kun je de beats wel zomers getint noemen met een rauw randje. Niet alles is even fijn geproduceert, maar over het algemeen is het wel voldoende.
De MC's? Die zijn echt stuk voor stuk enorm goed, onvoorstelbaar!

avatar van 5713Finest
Underground pareltje