Tim Finn - Say It Is So (1999)

Nieuw-Zeeland
Label: Periscope

1. Underwater Mountain (3:56)
  2. Shiver (4:21)
  3. Good Together (3:15)
  4. Roadtrip (3:25)
  5. Currents (3:50)
  6. Need to Be Right (4:32)
  7. Twinkle (3:30)
  8. Big Wave Rider (3:20)
  9. Death of a Popular Song (4:23)
  10. Some Dumb Reason (3:03)
  11. Rest (4:39)
Nog geen reakties. Sliepen en slapen de Crowded House fans en andere Finn fanaten. Schittenderende cd. Hoogtepunt: Death Of A Popular Song!!!!!! Als je dit album niet kent ben je onwetend of gewoon dom. Ben altijd een Neilfan geweest maar ga Tim finn eigenlijk steeds meer waarderen. Verstand komt met de jaren, zullen we maar zeggen. Luisteren, damn!!!!!

Ïk vind dit echt een "vergeten" cd. Het is zó erg, dat niemand de moeite wil nemen deze cd eens goed te beluisteren. Ik was een Neil-fan, maar begin steeds meer te twijfelen wie nu de muzikaalste is van de twee. Wie het meest veelzijdig is, weet ik wel.Dat is Tim Finn!!! Na het prachtig ingetogen The Conversation (2008), Imaginary Kingdom heb ik na al verschillende keren dit album afgespeeld en die groeit met de dag. Je kunt dit album best "stevig" noemen. Zoals ik al eerder Death Of A Popular Song een hoogtepunten noemde. Kan ik nu er wel een paar meer bij zetten. Good Together, Rest, Roadtrip, Currents en Twinkle. Enfin eigen één groot hoogtepunt. Vergeten door mij. Even niet opgelet. Maar aan het aantal reakties zijn er erg veel die dit album over het hoofd hebben gezien. Het zou zo maar kunnen , dat hij al afgeprijsd in de schappen ligt. Eigenlijk hoort hij daar niet in . Ik verhoog dit album naar een dikke 5*****+

Het meest psychedelische, experimentele, veruit het beste wat er van de familie Finn is verscheen. Zo afwisselend, stevig worden ze niet meer gemaakt. En niemand van de MuMe leden reageert. Waarom niet? Om met het voorlaatste nummer te benoemen: for Some Dumb Reason. Op deze manier wordt het nummer, Death Of A Popular Song, bewaarheid. Alle 11 songs zijn geen parels, maar diamanten met de hoogste karaatswaarde.

avatar van musicfriek
Zojuist besteld voor 2 euro. Ben erg benieuwd.

En ik ben heel benieiwd hoe jij 'm vindt, musicfreak!