Ingrid Michaelson - Everybody (2009)

Label: Cabin 24

1. Soldier (3:37)
  2. Everybody (3:29)
  3. Are We There Yet (3:52)
  4. Sort Of (3:21)
  5. Incredible Love (3:53)
  6. The Chain (3:00)
  7. Mountain and the Sea (3:33)
  8. Men of Snow (4:33)
  9. So Long (3:13)
  10. Once Was Love (3:35)
  11. Locked Up (3:56)
  12. Maybe (3:13)
Lacrymosa
Heel erg benieuwd! Maybe is geweldig.

avatar van HungUp
Op dr website, kun je vanaf nu elke dag een nummer luisteren! ben erg benieuwd naar t album!
Soldier, The Chain en Maybe klinken al erg fijn!

Hier ben ik ook wel benieuwd naar (gelukkig, we zijn eindelijk een beetje uit de komkommertijd der albums, er was niks leuks). Ga ik niet kopen, maar zeker wel beluisteren.

avatar van Janhero
Raak een beetje verslingerd aan haar. Lekkere songs en een loepzuivere stem.

Ik heb nog nooit muziek ontdekt, als met dit album. Ik had Dragonslayer van Sunset Rubdown besteld op Play en krijg in plaats daarvan Ingrid Michaelson's Everybody. Dat is me daar nog nooit gebeurd.

Op zo'n moment vind ik het leuk om het lot te volgen en heb ik de cd aangezet. En wat blijkt? Ze heeft bovenal een echt hele mooie stem. Dan zijn de liedjes ook nog eens de moeite waard: subtiele mooie popliedjes zijn het. De uitvoering is ook gedaan met flink wat strijkers en piano en dan ben je bij mij aan het goede adres.
De verkeerde cd blijkt helemaal geen verkeerd album te zijn...

Ter info: er is een nieuwe single 'Ghost' verschenen:
YouTube - Ingrid Michaelson - Ghost (Music Video)

Dit is de eerste single van het album 'Human Again' dat op 24 januari 2012 moet verschijnen.

Ik ben benieuwd... 'Ghost' klinkt in ieder geval mooi!

avatar van Zwaagje
Pas net ontdekt. Op het eerste gehoor lekkere niets aan de hand muziek. Ook wel eens fijn op z'n tijd.