Will Tura - Will Tura 1957-1964 (1984)

Belgiƫ

8. Jij Bent Nu Zeventien Geworden
  9. Ik Zet Jou Buiten
  10. Eenzaam Zonder Jou
  11. Zwervend Klein Hondje
  12. Je Liegt (Als Je Zegt ''ik Hou van Jou")
  13. Wat Zegt Dan Mijn Marian
  14. Een Gelukkige Verjaardag
avatar van papsie
Overzicht van de eerste en mindere bekende jaren van Will. De grootste internationale hits van die periode passeren de revue in een Vlaamse versie. Enkele geweldige swingnummers zoals " Ik zet jou buiten ( I'm gonna slip you off my mind ) ", " Onvergetelijk ( Personality ) " en " Bye bye love " geven de sfeer van die jaren weer. Uiteindelijk krijgt Will zijn eerste eigen grote hit met " Eenzaam zonder jou ". Dit album bewijst dat Will al van in de beginjaren geen eendagsvlieg ging worden. Prachtige muziek om terug naar te luisteren!