Reigning Sound - Live at Goner Records (2005)

Label: Goner

1. Time Bomb High School (1:32)
  2. Bad Man (2:23)
  3. Reptile Style (3:04)
  4. What Could I Do? (2:19)
  5. Black Sheep (3:47)
  6. Tennessee (2:38)
  7. Straight Shooter (1:45)
  8. Carol (1:58)
  9. Do Something (3:03)
  10. Girl (1:57)
  11. New Romance (3:07)
  12. Two Theives [Cut Short] (1:55)
  13. We Repel Each Other (2:34)
  14. I'm So Thankful (2:37)
  15. I'm Holding Out (2:32)
  16. Drowning (3:54)
Ik heb deze en Dangerous Game (2007) van Mary Weiss (waar Reigning Sound begeleidingsband op is) kort na elkaar in huis gehaald en bij beluistering van track 10 (Girl) kwam de tekst me direct zo bekend voor.. waar heb ik dat nou eerder gehoord?

Toen viel het kwartje: op de plaat van Weiss heet het lied dus Dangerous Game. Enige verschil is dat Weiss daar boy zingt waarCartwright hier girl zingt. Ten tijde van de opname van deze LP in 2005 was het nr net klaar en werd hier als een vd eerste keren aan publiek gepresenteerd.