menu

Macbeth - Gotteskrieger (2009)

mijn stem
4,25 (2)
2 stemmen

Duitsland
Metal
Label: Massacre

  1. Unter dem Beil (4:13)
  2. Hunde Wollt Ihr Ewig Leben (4:37)
  3. Das Boot (5:50)
  4. Golgatha (6:00)
  5. Vater (1:03)
  6. Gotteskrieger (3:44)
  7. Maikaefer Flieg (7:26)
  8. Mein Kleiner Soldat (4:14)
  9. Totentanz (4:53)
  10. Am Grab (6:24)
totale tijdsduur: 48:24
zoeken in:
avatar van MichelDumoulin
4,5
Onbegrijpelijk dat deze band hier op Musicmeter nog niet ontdekt is bij de Metal-liefhebbers. Macbeth is in de eerste instantie een hele strakke Metal-band. Waar ik pas heel laat van hoorde (2 jaar terug ofzo). Was helemaal verbaasd dat dit langs me heen was gegaan. Muzikaal niets bijzonders, maar wel ‘echt’ en zeer strak gespeeld. Ik zou het als Metal kwalificeren en als ik er een sub-labeltje aan moet plakken zou ik het bij Thrash categoriseren.
Als de muziek (zeker in Punk & Metal) met de juiste emotie gespeeld wordt dan ben ik meteen extra geïnteresseerd. Heb zo’n fuckin’ hekel aan bandjes die iets proberen te doen waar eigenlijk hun hart niet ligt. Vaak knap ik, met name in de Metal, af op de zang. Als die net niet goed is dan trek ik het gewoon niet. Maar die Oliver Hippauf, kan ik goed horen. En die Duitse taal spreekt me ook wel aan. Duits klinkt goed in het ‘kwaad’. Ik ben nauwelijks bekend met hun oeuvre, maar toen dit plaatje mijn oren bereikte, was ik meer dan aangenaam verrast. ‘Das Boot‘ alleen is al een reden voor mij geweest om dit album aan te schaffen. De productie is m.i. geweldig. Beide gitaren zitten precies goed in de mix. En dat geldt overigens voor alle instrumenten, inclusief de zang.
Bovendien is het artwork ook bovengemiddeld mooi.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:41 uur

geplaatst: vandaag om 17:41 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.