How Pink Is That Elephant over There (1969)

Label: Pink Elephant

12. Jasmin-T - Some Other Guy
  13. Pepper & Salt - It Was Yesterday Today
  14. Shocking Blue - Send Me a Postcard
avatar van ArnoldusK
Zo blij dat ik dit pareltje heb gevonden.
Fantastische mix van nederbeat en rauwe funk. Bizar!
Wat is dat Pink Elephant geweest?

avatar van Dibbel
Een sublabel van Dureco (Dutch Record Company). Net als Blue Elephant, White Elephant en Black Elephant.
Ik zoek deze LP ook al heel lang, tot nu toe tevergeefs, al zie ik hem nu warempel op Marktplaats staan.
En Robbie Dale was een Engelse D.J. die in 1968/1969 bij Radio Veronica werkte.

avatar van ArnoldusK
Dankje voor de info.
Interessante compilatie blijft dit. Het swingt de pan uit in ieder geval.

avatar van lennon
Meegenomen bij de Kringloop, omdat ie me werd me aangeraden.

Ik vind 't wel leuk, maar zo enorm goed is 't ook niet allemaal..
Voodoo Ju Ju Obsession is overigens wel erg lekker.

avatar van Droombolus
Dibbel schreef:
En Robbie Dale was een Engelse D.J. die in 1968/1969 bij Radio Veronica werkte.

Hij draaide een ook de wat meer kommersjeel uitgevallen singles uit de "sub-kultuur" ( Buffalo Springfield, Fever Tree, Moby Grape, Jefferson Airplane, Pink Floyd ........ dat soort dingen ) toen dat nog niet populair was, pre-Woodstock dus, en deed ook feesten en partijen. Ik ben hem nog wel eens op een schoolfeest in het Cartesius ( in Amsterdam ) tegengekomen.

avatar van heartofsoul
Robbie Dale begon bij Radio Caroline South. Ik zat in die tijd altijd met gloeiende oortjes naar de radio te luisteren, Radio Caroline was (in de periode 65-67) favoriet bij mij en Robbie Dale vond ik een van de beste d.j.'s.