Radio Slave - Fabric 48 (2009)

Dance

met Totó la Momposina

12. 2000 & One - Wan Poku Moro
  13. Nate William's Club Patrol - Maximum Overload [Roy's Death Wish Mix]
tuktak
nee deze fabric is er eentje om maar weer snel te vergeten. fabrics moeten allemaal een bepaald uniek idee hebben, terwijl dit gewoon een standaard mixje is, met matige tracks die we allemaal al lange tijd kennen (michel cleis - la mezcla).

Dat ben ik niet met je eens. Ik moet toegeven dat La Mezcla een beetje een uitgekauwde keuze is, maar daar mag je deze cd niet op afrekenen. Want Radio Slave levert hier wel degelijk een lekker diepe, monotome, spacende tech-tribal mix af die binnen zijn draaistijl past, die ik zeker niet al "standaard" zou omschrijven. 4/5

tuktak
spacende tech tribal mix? ik hoor een commercieel minimal plaatje zoals je ze elke week hoort in discotheken met djs die draaien wat er een half jaar geleden hip was in ibiza. daarbij vind ik de opbouw nietszeggend en het mixwerk flut. 13 platen in 74 minuten is, zeker met de huidige middelen, iets voor luie dj's. soms kan dat goed live, maar niet op een officiele release vind ik.