Dion - Even Goede Vrienden (2009)

Uitgebracht in eigen beheer

4. Nog Wakker (3:20)

met Dilson

5. Volg Mij (5:13)

met E1 Ten

6. Beter Droom Je Verder (2:55)

7. DK Skit (1:54)
  8. Het Spelletje (4:21)

met A&C

9. Vleugels (3:49)

10. Tijd (3:15)

met Reina

dion_odinot
Hoewel ik zeer te spreken ben over het eerdere werk van mijn naamgenoot. Vind ik dit eigenlijk vrij zwak.

Alleen de DK Skit (een beat met een accapella van een amerikaanse artiest) , Vleugels (met een ouderwets goede Jawat) en Tijd (met zangeres Reina) vind ik het beluisteren waard.

avatar van dilladawg
vleugels is egt fantastisch!

X-man
dion_odinot schreef:

Sluit me hierbij aan. Klinkt allemaal maar matig vergeleken met zijn eerdere werk. Wel leuk om Jawat weer eens te horen, hij kan het nog!

avatar van Jacktherapper
Die DK Skit daar zit je toch wel een beetje fout. Dat is een ode aan de in 2008 overleden Dylan "5th Season" Kerssies. Een MC uit het Drenthse plaatsje Coevorden. Die heeft een volledig Engelstalig album uitgebracht met Palmanova: Obskure Saundskape - Rock 'n Roll With The Punches.

Jacktherapper schreef:

de FB intro is ook al een ode aan een overleden persoon. namelijk de neef van Dion. Farid Benombarak (geen idee hoe je het schrijft)

GCITY050
Naar mijn weten leeft Farid Benmbarek nog steeds hoor: Farid Benmbarek (@FaridBenmbarek) op Twitter

oh, heel raar dan.

want ik heb ooit eens aan dion gevraagd wat dat FB betekend (ik dacht toentertijd dat hij een link wilde leggen met de fakkelbrigade oid), en toen zei hij dat.